Uslovi korišenja

Uslovi korišenja

Uslovi korišenja ove internet stranice

Hvala što ste posetili našu internet stranicu. Vaš pristup, kao i korišćenje ove internet stranice (u daljem tekstu: internet stranica) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet stranice, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržina internet stranice može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet stranici se mogu praviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, FK Stojan Lazarac se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovoj internet stranici. Takođe, FK Stojan Lazarac ne može da  garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet stranica kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. FK Stojan Lazarac nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet stranice ili njegovog Sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Ova internet stranica može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije FK Stojan Lazarac. Takvi linkovi su postavljenii isključivo da bi Vama pružili što više informacija. FK Stojan Lazarac ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. FK Stojan Lazarac ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našoj  internet stranici, to činite na sopstveni rizik i bez odgovornosti FK Stojan Lazarac

Izmena uslova korišćenja

FK Stojan Lazarac može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.