Blog

Važna pobeda u derbiju kola

Međuopštinska liga “Mačva"

21. kolo: 30.04.2023 16:30

Duško

Klenje

 

Stojan Lazarac

Sovljak

fk-duško-klenje

1 : 2

Strelci za FK Stojan Lazarac:

Igrač: Golova:
2
 

U derbiju kola rekli bi neskromno i derbiju prvenstva naš tim je došao do važne pobede koja ga je vratila na prvo mesto.

Pred oko 300 gledalaca po lepom vremenu vidjena je prava prvenstvena utakmica. Ulog je bio velik i znalo se da ni jedan od timova nece krenuti punom snagom u ovaj mec. Poluvreme bez velikih sansi na obe strane uz ofanzivu našeg tima.

Već početak drugog dela doneo je zanimljiviji fudbal. Brz kontra napad naseg tima Jovicčić šalje pas ka Djonliću, štoper greskom povezuje naseg napadaca sa golom koji ovaj poklon prihvata, velika radost 0:1. Domacin krece ofanzivniji, dugim loptama dolaze do prilika a bas iz takve sanse dolaze i do izjednacenja 1:1. Nismo se predavali cilj je bila pobeda.

Vidljiva inicijativa nije radjala velike sanse, ipak... Sjajan dupli pas na sredini terena Ace Pavlović i Željka Djonlića kruniše sjajnim golom za novo vodjstvo nase ekipe 1:2.

Domaćin krece u totalnu ofanzivu što nam ostavlja dosta prostora za kontre koje ne uspevamo da rešimo na pravi nacin i odlučimo mec.

Domaćin u samoj završnici dolazi do dve ozbiljne prilike koje ne realizuje na nasu sreću.

Sami kraj meca i povreda na sredini terena, nadamo se povreda koja nije ozbiljnije prirode naseg fudbalera Uroša Jovanovića ipak je glavni utisak utakmice.

Poželecemo mu brz oporavak uz ohrabrujuce vesti iz bolničke postelje.

Za kraj, zaslužena pobeda naše ekipe i cilj sada deluje jako blizu.

Sportski pozdrav 🇷🇸


 

Povezani članci